Vrei cistiguri mai mari la hectar?? Superafacerea pentru tine si generatiile urmatoare!!

Paulownia

Sunteți în căutarea unei noi metode de a genera mai mulți bani de la pământul tău lasat parloaga sau chiar de la unul exploatat?
Plantarea de copaci pentru cresterea venitul tau, si al nepoților tăi. Paulwnia poate fi crescut in mai puțin de 3  ani și ajunge la dimensiunea optima de taiere pentru cherestea în aproximativ 6-7 ani. Nu trebuie să așteptați 25 – 90 ani ca la ceilalti copaci comerciali.
Lemnul de Paulownia  are cel mai mare pret  dintre speciile de lemn tare american.
Prețul de comparare cherestea – pe picior de scindura *
Paulownia 2 $ -10$ USD.
Cires 2 dolari
Stejar 0.70 dolari
Nuc 0.60 dolari
Artar 0.55 dolari
Fag 0.35 dolari
Pin 0.30 dolari
Odată ce un copac Paulownia se recoltează, un nou copac va crește de la butucul vechi! De aici denumirea de Copacul Pheonix . Aceeași rădăcină poate genera un nou copac la fiecare 8 la 12 ani – până la 10 sau mai mulți arbori . Acest lucru înseamnă că, dacă ați trăit până la 100 ani, ați putea stabili un program de tăiere, care va continua să vă plătească an după an, pentru tot restul vietii ,si apoi, să continue să ofere pentru copii și nepoți, acelasi venit regulat.
Nu doar plantarea copacilor vă înmulțeste valoarea terenului dumneavoastră ci si răsadurile de plante ar putea începe generarea de numerar în mai puțin de 3 luni si  să genereze venituri continui.
Generațiile de mai târziu care cresc de la butuc beneficiza de un sistem radicular bine dezvoltat, care grabeste substante nutritive pentru tulpină  si creștere rapidă. Nu este ceva obișnuit să vezi copacii cresc pina  la 5 de metri într-un singur an.
Paulownia este rezistent la umiditate,vint puternic si mai usor decat orice alt copac american de cherestea  crescut comercial. Acesta ofertă este o alternativă ecologică la prețuri de lemn tropical, cum ar fi Balsa, Teak si Miranti. Este, de asemenea, o alternativă excelentă pentru pădure de crestere rapida care poate inlocui Pinul Rosu American

.7 Year Old Paulownia Behind 7 Year Old PinePaulownia Yields 4 times More Wood Than Pine

In imaginea de mai sus aveti ca exemplu o plantatie de 7 ani de pin si una de 7 ani de Paulownia .

Se observa diferenta de inaltime si volum , Paulownia va produce de 4 ori mai mult volum de lemn decit pinul

Chiar dacă Paulownia provine din orient, acesta a fost cultivat în Statele Unite, de 150 de ani. Inițial răspândit prin faptul ca semintele se foloseau la inpachetarea portelanurilor aduse din orient, au fost aruncate pe pamant fara ca sa se stie ce sunt. Abia dupa aceea au descoperit ce a rasarit si ce potential are acest Copac. Si cum spiritul entrepenorial al Americanilor este extrem de dezvoltat unii dintre ei au sesizat aceasta importanta oportunitate si au dezvoltat afacerea Paulownia.
Solul și clima, în Statele Unite ale Americii, (De altfel si Romania este pe aceeasi paralela 45 ca si o parte din statele Americane unde se cultiva aceste paduri de paulownia) sunt cele mai bune din lume si de aceea cresc unele dintre cele mai bune paduri de Paulownia . În mod ironic, afaceristii japonezi  de lemn plăteasc cele mai ridicate prețuri  pentru Paulownia crescut naural in SUA, deoarece este superior la ceea ce se cultivă în Orient. La mijlocul anilor 1990, acești cumpărători au cumpărat cea mai mare parte  din lemnul provenit de la Paulownia  crescut natural in SUA
Ca arborii crescuți natural a aparut o nouă piață, pentru plantațiile de Paulownia crescute natural . Un număr aproximativ de 6(3 milioane hectare) milioane de acri sunt în curs de cultivare in lume. .  Acest lucru va dura zeci de ani pina cind cererea de lemn de Paulownia va putea fi onorata de catre producatori

.7 years old and 14.5&quo

Copac la 7 ani, masurat diametrul la inaltime mediana si se vede ca are 15 Inch 38 cm.

Paulownia OPTIMASS ® poate ajunge 3 4 de metri, în primul sezon. Apoi 6-10  metri al doilea an, în creștere în cele din urmă 12 la 20 de metri în mai puțin de 10 ani. Acest soi Paulownia Elongata este special este dezvoltat pentru cherestea.
În studiile de 10 ani, paulownia crește rapid in standuri – cherestea volumul mediu al picioarelor bord 122 pe copac și volumul cherestea cherestea de metri de bord 49 sau mai mult, pe copac s-au dat. 2 (Un picior de bord este o măsură unitate de 1 „x 12” x 12 „) inch(masura americana)
Vă recomandăm plantarea de copaci pe un 20 „x 20” grilă. Acest lucru oferă un total de 110 copaci pentru a acru. Plantarea mai aproape decât 16 ‘x 16’ nu este recomandat din cauza supraaglomerării coronamentului..

Selectarea dreptul de clona Paulownia
Copacii nostri sunt produse din Paulownia, copaci din cele mai bune mame prin procesul de clonare. Cultura de tesut sau de reproducerea de rădăcină, veți obține o copie exactă genetică a arborilor mamă dovedita a fi superioară ratei de creștere, mărimea și rezistenta.

Paulownia Tissue Culture

Paulownia Seedling
(Copacii țesutului OPTIMASS de cultura  au  început într-un laborator, în condiții sterile Acest proces este mult mai complicat decât în ​​creștere din semințe,dar produce un copac care poate fi tăiat în 5 la 12 ani, în loc de 20 de ani.)

Tradus de Andrei  Apetrei si preluat gratie studiilor Americane din urmatorul site.

http://www.paulowniasupply.com/why_grow_paulownia_commercially.htm

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *