Tipuri de impadurire cu paulownia elongata

 Tip  de Împădurire 

Tipurile de împădurire sunt în mod evident diferite unele de altele din cauza tipurilor de teren, condițiile de sol, utilizarea terenurilor și în scopuri de împădurire în diferite domenii. Există cinci tipuri de împădurire pentru paulownia, care sunt potrivite pentru diferite terenuri, soluri, condițiile geografice și în scopuri de afaceri. Fiecare zonă trebuie să aleagă una dintre aceste categorii, în funcție de situația sa reală.

1.Paulownia intercalata cu porumb

.
Creștere rapidă și  înalt randament cu prioritate pentru pădure
Bazat pe caracteristicile de a fi în favoarea luminii, îngrășământ, apa, stratul profund al solului și creștere rapidă, potrivit pentru cultivarea de paulownia în zonele de câmpie agricole, zone de coastă nisipoase, dealuri domoale de pantă, în jurul  orașelor și satelor, precum și terenuri în vale, cu stratul profund al solului și câmpuri terasate de pe partea de jos a unui munte se selectează pentru terenuri împădurire paulownia. In cazul în care un modul de pădure pură cunoscut de randamente ridicate de investiții de mare valoare va fi pus în aplicare pentru a obtine cele mai buneproductii de lemn  în cea mai scurt perioadă.
2.Pădure artificială paulownia acordând prioritate atât productiei agricole  cit și forestiere
În zonele agricole zonele de campie si de-a lungul malurilor  râului grav afectate de furtuna de nisip ar trebui să asigure randamente stabile agricole, în funcție de măsurile de fixare perdele de vant si nisip, care reformeaza structura de plantare simplificata si dezvoltă în același timp pădurile artificiale paulownia în scopul producției forestiere.
3.Pădure Intercalata cu prioritate pentru agricultura
Acesta este un nou tip de structură de producție agricole combina cu silvicultura și acordând prioritate la agricultura, care este, de asemenea, stilul major al producției în curs de dezvoltare paulownia în zonele agricole câmpiile din China. Intercalarea padurii de paulownia pe terenurile agricole nu va slăbi doar viteza vântului, prin care reduce dramatic de descărcare de gestiune evaporarea apei din sol, dar, de asemenea modereaza temperatura aerului, de obicei, prezinta o răcire în timpul verii și încălzire în timpul iernii. Mai ales zonele care se confruntă la creșterea și scăderea bruscă a temperaturii . Paulownia va modera temperatura remarcabil, si joacă un rol important în îmbunătățirea microclimatului in domeniu, asigurând un randament stabil , un randament ridicat, și creșterea beneficiul economic. Între timp, creșterea de asemenea, a copacilor de paulownia este eficient promovat si în terenuri agricole cu apă și condiții avantajoase de îngrășăminte și sub o gestionare atentă. Practica a arătat că există o relație pozitivă între creșterea randamentului terenurilor agricole și paulownia în cazul în care randamentul terenurilor agricole este mai mare, mai rapid afectat in sensul bun al cuvintului de copacii paulownia care imbunatatesc conditiile solului.

4.Suprafata mica cu randament ridicat de padure paulownia

Acesta este un mod de împădurire paulownia folosind bucati mici de terenuri în jurul casi, pe marginea câmpului, în apropierea satului, de-a lungul drumului, pe baraj și malul riurilor. Un astfel de mod nu va face numai utilizarea la maximum a terenurilor impartit inloturi mici, dar arată, de asemenea caracteristica de creștere rapidă a arborelui de paulownia datorită condițiilor favorabile, Fixeaza stratul profund al solului și usureaza  accesul pentru gestionarea acestor terenuri. Deci, putem dobândi cherestea într-o perioadă scurtă de timp și, de asemenea, îmbunătățirea și înfrumuseța mediului, în acest mod. Copacii de Paulownia vor fi plantate dispersat și mai ales în rândurile sau bucăți neregulate mici ..

5.Paulownia pădure mixta
Pentru a construi o pădure de paulownia amestecata cu alte specii de arbori într-un mod adecvat, nu numai că va îmbunătăți calitatea împăduririi, dar foloseste pe deplin fertilitățea solului, crește randamentul economic per unitate de suprafață și  îmbunătățeste condițiile locatiei, dar, de asemenea, preveni o incidență ridicată a bolilor și a insectelor dăunători.

În plus față de construirea de pădure amestecata cu alte specii de arbori, ofera o umbra-durabila la  plante, cum ar fi umbra pentru, plante medicinale si legume care ar putea fi plantate în pădure, precum și. rase speciale. De asemenea, ar putea fi făcut în pădure Tarcuri pentru cresterea găinilor  si a altori pasari diverse(prepelite,fazani,curcani) , în cazul în care lanțurile lor alimentare vor apărea în mediul de pădure relativ independente.

Studiu preluat din China Min. Agriculturii departamentul Paulownia

Tradus cu Google-translate si corectat de Andrei Apetrei

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

6 comentarii

 1. Detin in proprietate 7 ha. in satul MERISANI COM. DOBROTESTI JUD. TELEORMAN, A-ti reusit sa ma convingeti, numai in urmatoarele conditii: Va pun terenul la dispozitie pentru proiectare ,executarea plantarii padurii ,veti beneficia de fondurile europene. Raman eu cu intretinerea si bineinteles ca proiectul trebuie sa prevada instalatia de irigat mobila, tractor cu utilajele aferente intretinarii etc. TERENUL ESTE DISPUS IN 3 PARCELE : 4,07 HA. , I HA. , I,81 HA. TELEFON 0785702321 CE TREBUIE SA FAC?

  • Buna Seara
   Asa cum am discutat ieri trebuie sa aveti si fonduri Proprii pentru a planta paulownia.Romania inca nu da bani pe acest lucru. Sunt
   prea ingusti la minte si spaga e prea mare . Nu comentez mai mult.

 2. Detin in proprietate 2 ha in comuna Alunis , jud. Cluj . As dori sa imi spuneti la ce costuri sar ridica o plantatie pe aceasta suprafata ? Am citit pe http://www.paulowniagreene.ro ca , costuri la 1 ha ar fi de 4.200 euro , incepand de la analiza solului , aducerea si plantarea rasadului , pana la comercializarea lemnului.

  • Salut George

   suna-ma te rog sa discutam telefonic si de asemei te invit sa vezi ce avem noi in comparatie cu paulownia greene si dupa aceea iei decizia cu cine mergi mai departe/
   Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *