Seminte hibride de Paulownia

Revin din nou la acest subiect deoarece s-au multiplicat exponential vanzatorii de seminte hibride de paulownia.

Hibrizii de Paulownia se inmultesc asexuat adica prin Radacini 1 sau 2 generatii de la multiplicarea de baza.

Pentru cunoscatori.Daca ai o Samanta de baza si o inmultesti ai C1 daca inmultesti C1 Ai C2 sau Consum depinde cate specii au contribuit

la formarea acelui hibrid.

Dupa C2 nimic nu se mai poate inmulti deoarece copacii se duc catre elemetele de baza din care au fost creati.Adica o sa aveti intre 3 si 7 specii de Paulownia dupa inmultirea a 2 a.

Asa ca nu mai dati banii pe toate prostiile care le scot pe piata acesti asazisi vanzatori pentru ca eu personal am in genere 2-3 telefoane pe saptamana cu intrebarile .

Donule Apetrei am cumparat seminte hibride de ST4 si nu cresc ajutati-ma va rog ca nu mai gasesc vanzatorul sau nu cresc.

Ce pot sa le spun eu oamenilor acestia?? Ca sau scumpit la tarite ?? sau ca au vrut sa faca din rahat bici si sa mai si pocneasca . Hibrizi paulownia din seminte?????? sau ca au fost prea lacomi si prosti sa discearna intre un material genetic garantat si o poveste de 2 lei???

Pana si chinezii daca au vazut ca merge sa vanda seminte la prostii de romani si astia cumpara ca si africanii ,vand si ei si apoi dispar.

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *