Sa ne mai uitam la vecini cit de repede se misca in impadurirea cu Paulownia elongata.

Oare de ce este acest trend pe piata din Europa si nu numai?????Aici avem  un video din Croatia Subotita. Si ei s-au documentat si au inceput in 2011 si asa arata plantatia lor,iar mai departe vedeti unde se foloseste lemnul de Paulownia.

 

Si aici avem vecinii de la sud din Bulgaria,.Cum se pregateste terenul pentru infiintarea culturii de Paulownia Elongata. Un mic secret foarte important.daca observati gaurile pentru plantare se fac foarte adinci si foarte largi. O sa va intrebati de ce? Penru ca radacinile plantei la inceput sunt firave sa aiba loc sa expandeze usor si sa poata absorbi apa si retine apa cit mai usor. Este foarte important sa urmati aceste exemple ca sa reusiti .Aici „nu merge si asa” sau las ca stiu eu. DAca nu respectati aceste procedee nu o sa obtineti crestere scontata a arborelui si nici productia de lemn.Va jucati pur si simplu cu banii vostri.

 

Iar aici avem o mare firma din Spania ,Valencia. Importanta cercetarii a fost dus la dezvoltatrea accentuata a acestei ramuri a agriculturii ,Spaniolii fiid primii in Europa la productia de plante de paulownia si la noi hibrizi. Vedeti la ce stadiu au ajuns,este un exemplu elocvent de citi bani se pot facedin aceasta afacere si cit de profitabila este.Si noi toti putem ajunge la fel.

 

 

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *