Revenim din nou la acel hibrid Cotevisa gata de recoltat la 3 ani.Priviti si invatati.Comparati si comentati video va rog.

Credeti ca acesti copaci vor fi gata de taiat la 3 ani? Si dupa cum spun toti cei care vand cotevisa anul viitor vor avea minimum 20-30 cm cind acestia in anul 2 dupa taiere sunt in diametru de masuratoare DBH 6-8 cm, si inghetati cam 1 m la varf.Aici aveti in urmatorul link Plantatia de paulownia Cotevisa de la stupini si in celalalt link cele 5 ha infiintate in toamna la Brasov la firma Kronospan .Ai celelalte linkuri aveti Paulownia Shantong in ptimul an de la taiere si lasate asa cit au crescut in primul an in lotul experimental De paulownia ST4 de la Crevedia

1) Paulownia Cotevisa Brasov Stupini 2014 Mai 17

2)Paulownia Cotevisa Brasov aceeasi data filmata mai aproape de pe sosea fara a incalca dreptul de proprietate

 

3)Perdeaua forestiera de la Branistea in primele 2 saptamani de la plantare cu prindere de 98%

Tot v-am promis ieri ca o sa punem filmulete si din fosta noastra pepinera de test astazi l-am facut si mai jos gasiti linkurile .Vedeti voi insiva diferentele pe viu si va rog sa comentati .

1)Paulownia ST4 ultima generatie 1 an si 11 luni

2)Paulownia ST4 la 1 lna dupa taiere

Si acum ca am dovedit ca acest copac rezista si ca avem incredere in el iata si prima noastra plantatie in parteneriat de 15 ha la inceput. VIDEO perdea forestiera de 1.7km 2.1 ha in Dambovita .

Inceperea plantatiei de 15 ha

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

5 comentarii

 1. Buna ziua!

  In primul rand vreau sa va multumesc pt. cele 60 buc. radacini livrate. Am o reusita de prindere de 93%, adica 56buc de radacini. Cele patru butasi insa nu dau semn de viata.  
  La data de 8 mai un ger de -2grade C a afectat 38 buc de puieti, dar toti au revenit. Atasat va trimit cateva fotografii datate. 
  In acest moment ud puietii cu doi litri de apa, dimineata, de doua ori pe saptamina. Temperatura este in medie de 11 grade C- vreme ploioasa, si 19 grade C- cu cer senin, la o altitudine de 1277m. Intrebarea mea este, daca trebuie sa maresc frecventa sau cantitatea udatului. Astept recomandarea dv!

  Va doresc o seara placuta!
  Cu respect: Bara Istvan

 2. As dori un nr de telefon. Pare interesant dar riscant pentru cine e fara experienta..

 3. Baiatului de mai sus nu-i raspundeti…..dar cand se cere numarul in vederea cumpararii!!!! bafta in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *