Prezentare Paulownia

Reproducerea selectivă de paulownia, îceputa în anii 1970 și 1980, sa concentrat în principal asupra ratei de creștere și adaptabilitate. Împreună cu utilizarea completă a lemnului paulownia din China și îmbunătățirea neîncetată și împreună cu dezvoltare de tehnologiei de procesare, este evident că vechea generație de linii clonate nu ar putea satisface cerințele pieții in ziua de azi. Reproducerea selectivă de astăzi sa concentrat nu numai asupra ratei de creștere și adaptabilitate, dar, de asemenea, îmbunătățirea trăsăturilor de lemn excelente și depășirea problemelor apărute în procesul de prelucrare și utilizare, cum ar fi raportul de cherestea utilizare scăzută.

Nr.3 Shan Tong și nr.4 Shan Tong sunt noua generatie de îmbinare artificială de paulownia tip care se cultivă dupa 11 de ani de cercetare. Ele sunt crescute de îmbinarea artificială a P.tomentosa (Thunb.) Steud și P.fortunei (Par) Hemsl pe baze selective, cele mai bune surse de semințe. Această realizare a fost apreciată de către Direcția Silvică Shaanxi din China, a castigat Premiul Progresul Științei din Shaanxi, a adus în realizări științifice și tehnologice naționale și a trecut prin examen organizat de “Highest Forest Fine Variety Committee of China”, care ajunge la nivelul de lider de cercetare similare în lume. Cercetarea de succes de reproducere de paulownia, mai ales la reproducere selectiva a varietatii bune de paulownia de îmbinarea artificială P. tomentosa (Thunb.) Steud și P. fortunei (Par) Hemsl care a avut o mare importanță în întreaga lume.

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

4 comentarii

 1. buna ziua,a-s dori sa plantez o jumatate ha paulownia va rog sa-mi spuneti care a-r fi conditiile si daca se poate?

  • Buna ziua ,
   Se poate, pretul este de 2275 usd 600 buc la ha, sau 3157 USD 833 buc/ha
   veniti incheiem contractul,platiti 50% avansul,pregatiti terenul ca in instructiunile din contract ,facem livrarea ,platiti diferenta.
   Andrei

 2. buna ziua asi dori 450 butasi lemnificat ,am sunat la tel/ cum pot lua legatura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *