Am adaugat video !!! Pentru ca toamna se apropie cu pasi repezi am inceput o pepiniera de 10 000 puieti de Paulownia shantong si elongata

Pe DN1 A In Crevedia am inceput lucarile pentru prima pepiniera profesionala de Paulownia Shantong si Elongata.

Lucrarile agricole sunt filmate si le vom face publice inca de la inceput cu Scarficarea la 70 cm ,aratul la 50 cm,discuitul Fertilizatul frezatul, bilonatul si plantatul puietilor de paulownia.

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

6 comentarii

 1. Buna ziua,
  As dori sa stiu cu privire la copacii Paulownia :1-de ce se face taierea copacilor la distanta de 70 de cm si nu se taie pe la nivelul pamantului?; 2-cum trebuie protejati copacii pe perioada iernii (daca trebuie)?; 3-ce fel de ingrasaminte au nevoie si de cate ori pe an / ha?; 4- pana la ce varsta trebuie asigurata irigarea?; 5- daca doresc sa imi infiintez o plantatie de paulownia pentru cherestea, cat de greu gasesc cumparator pentru copaci?; Stiu ca am pus multe intrebari dar in viitorul apropiat sunt hotarat sa imi infiintez o astfel de plantatie si as dori sa stiu cat mai multe detalii daca mi le puteti oferi. Va multumesc anticipat! Cu stima .

  • Salut Alex

   Sincer sunt foarte multe intrebari si pentru mai multe detalii si intelegerea afacerii te invit la o intilnire de 1-2 ore
   la mine la sediu.
   Telefonul meu 0737572828

   Andrei

  • sunt din oradea, sper sa reusesc vara aceasta sa va fac o vizita pt a discuta mai multe detalii despre paulownia.Va multumesc pentru deschiderea de care dati dovada! Cu stima.

 2. Buna ziua. Imi puteti spune daca as putea vedea plantatia de la Crevedia? As dori sa infiintez si eu o plantatie insa nu inainte de a vedea una. Va multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *