Pentru a garanta afacerea cu Paulownia Shang-tong suntem gata sa intram parteneri cu maximum 20 % in orice investitie incepind de la 4Ha.

PaulowniaDaca ati avut vreodata indoiala sau aveti aceasta indoiala ca aceasta afacere nu merge,nu este fezabila,nu rezista,pentru a avea o garantie solida, noi putem intra parteneri cu minimum 20 maximum 25% in orice forma de asociere ca si parteneri astfel si noi riscam 20-25% din investitie. Astefel pe o matrice de 4 x 4 la costurile de infiintare a plantatiei cu butasi de Paulownia Shan-tong  noi vom intra cu butasi in valoare de 900 euro iar pentru 4 ha intram parteneri cu 3600 euro.De asemeni oferim tot Know Haw-ul gratuit pe toata durata vietii plantatiei.Ce avem noi ?? Experienta  si asistenta partenerului chinez de peste 50 ani a institutului ce cercetari temperaturi joase pentru Paulownia , specialistii chinezi fiind gata sa intervina ori de cite ori este cazul, pentru cresterea randamentului plantatiei, pentru fixarea problemelor  daca vor fi cu bolile acestei plante sau cu atacurile de catre insecte.
Atit timp cit suntem parteneri interesul nostru este sa facem profit.Nimeni dar absolut nimeni nu se asociaza intr-o afacere neprofitabila.

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

5 comentarii

 1. Buna seara !
  Detin cca 15 ha teren (parcele de 1-2,5 ha ) in zona de deal ( cca 350 m altitudine ). Sunt interesat de plantarea acestui copac minune ! Punem de-o asociere ?
  Va multumesc,
  Buda

  • Buna Sofonie.

   Este super ok ca ai teren dar cel mai important lucru este sa fie comasat pentru ca alftel cheltuielile se dubleaza pentru fiecare lot care il ai.Daca faci comasarea intru ca asociat.In ce zona a tarii ai acest teren??? si poti sa ma suni pentru mai multe detalii.
   Andrei

   • Buna din nou

    V-am localizat eu .Sunteti din Timisoara de pe undeva din centru parcul justitiei. (dupa IP) sigur sunt interesat in zona de vest.
    daca comasati trebuie facut cait mai repede.
    Andrei

 2. Buna seara,

  As fi interesata sa stiu ,daca va intereseaza o asociere intr-o astfel de plantatie,pe un teren de doar 1,5ha,comasat.Locatia este semicolinara,cu expunere sudica,in zona barajului Scorei ,sursa de apa fiind Oltul.Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *