Paulownia Elongata inaltime 2 m inghetata pina la 30 cm de sol.Atentie a nu se planta decat in vestul a Romaniei

Accesind urmatorul link puteti observa cum in pepiniera noastra de la Crevedia cum Paulownia Elongata a inghetat chiar la -18 grade celsius contrazicaind pe toti cei care dau garantii pin la -25grade celsius iarna.Mentionez ca acelasi tratament sa-a facut si la paulownia Elongata ca si la Paulownia Shantong.
Tot in aceasta postare veti verdea si poze cu Paulownia Shantong care sunt inmuguriti pina in varf dupa aceasta iarna.
De asemeni pot sa va informeza ca in testele facute de noi la Botosani si Gheorghieni Paulownia Shantong a trecut peste iarna fara nici un fel de problema comportandu-se excelent la -22 grade celsius la Botosani si la -25 grade celsius la Gheorghieni.
Link 1: http://youtu.be/WKYP1TzZ7xk

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

4 comentarii

  1. Buna seara,

    Am citit site-ul dumneavoastra si am inteles (din comentarii cel putin) ca in Cluj (+- 50-70 km) nu aveti plantati si nici nu ati avut comenzi din zona (sper sa nu gresesc). Totodata, am inteles ca Paulownia Shantong este cel mai bun hibrid disponibil in momentul de fata pe piata. Ce sanse ar avea acesta intr-o zona in care iarna, temperaturile pot ajunge pana la -25 grade ( in apropiere de Cluj – Napoca).

    Va multumesc anticipat pentru timpul acordat !

  2. Am incercat sa testez „productia” proprie in NordVestul Ardeal. La anul vom fi mai destepti…. Deocamdata aclimatizam …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *