Incepand de pe 10 Iulie incepe campania de toamna 2015 pentru Paulownia ST4 .Dicounturi 20%-30% la primii 3 clienti.

Au trecut 2  ani decand am inceput plantatiile de paulownia la clientii nostri. Acum avem plantatii in Judetele Arad, Braila,Tulcea, Bihor,Constanta ,Prahova,Dambovita ,Dolj, Olt,Timisoara ,  in Republica Moldova la Ialoveni,Orhei,Chisinau,Cahul,Lozova, in Slovacia la Zilina, UK In Berkshie, Danemarca ,Italia ,Austria.

Imagini reprezentative din ceea ce am facut in acest an vor fi in curand descarcate pe site.

Pentru primii 3 clienti pentru plantatiile de toamna cu minimum 5 ha avem discounturi pana la 30%.

Contractarea se va face astfel :Rezervarea productiei  10% la incheierea contractului, o transa de  50%  in 1 Octombrie, 30% la livrare in Noiembrie si 10% Dupa terminarea plantarii.

Lucrarile de toamna Arat 40 CM sau Combinator complex (scarificator frontal,2 discuri crenelate in unghi de 30 grade,si freza in spate cu cilindri crenelati sau tavalug greu) Discuit,cu discul normal sau crenelat de 800 mm, si frezat.Atentie la PH daca e mai mic de 6 adaugati Carbonat de calciu pentru cresterea PH si daca e mai mare de 8 adaugati Sulfat de amoniu pentru scaderea PH. Obilgatoriu pentru productii bune si consolildarea Radacinii un minimum de 400 Kg Uree la hectar.

Daca doriti informatii de la clientii nostri nu ezitati  sa ne scrieti sau telefona pentru a putea fi pusi in contact si beneficia de experienta lor.

Oferta expira la 31 august 2015.

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

10 comentarii

  1. Buna ziua! Am vazut informatiile si afacere dumnevoastra cu paulownia. Sunt din R.Moldova si am 6ha de teren in Cimislia. As vrea sa incep o colaborare cu dvstra. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune ce cheltuieli per ha va trebui sa suport.
    P.S am posibilitatea sa ma extind cu terenul. Va multumesc

  2. buna ziua sunt din judetul Bacau si posed o suprafata de aproape 1ha pe care as dori sa o cultiv cu pauwlonia . Ma puteti consilia si indruma spre primii pasi care trebuiesc facuti pentru o asemenea afacere?

  3. As vrea si eu sa plantez acesti pomi dar ma sjuta cineva sau cum se procedeaza??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *