Iata cum arata plantatia de paulownia la 6 zile de tratamentul revolutionar cu gib A3 t Crestere de la 30 cm la 50 cm pe planta.

Dupa cum se vede in fotografii comparate cu cele de saptamana trecuta dupa acest tratament avem o crestere record intre 30 si 50 cm la planta pe saptamana.Nu numai tratamentele au fost pricipala sursa de crestere ci si ingrijirea corecta ,adica fara buruieni , irigate corect dimineata si seara cu cel putin 2 litri de apa pe zi pe planta.

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

8 comentarii

 1. mai exact ce gibb a 3 ati folosit ?
  Care este bun pt paulownia?
  Ar fi mai bun razormin?

 2. Mai sunt cateva firme care propun contracte de infiintare plantatii paulownia cu preluarea si valorificarea lemnului la niste preturi??24000euro/ha dupa 3-4ani ??Pana in prezent cunoasteti vreo plantatie din Romania care a valorificat lemnul acesta ?Ce cantitate de lemn se obtine la hectar?Dupa cati ani?La ce pret?Ce firme sunt autorizate in Romania pentru vanzari de material saditor?Multumesc anticipat!

  • Salut Florin
   MAi citeste la mine pe site. Sunt info detaliate. Scuza-ma ca nu-ti pot raspunde la intrebari .De obicei nu dau mura in gura, la cei ce vor sa faca plantatii de Paulownia. intai fa-ti o baza solida de cunostinte tehnice si apoi discutam.Dute si vezi plantatiile in anul 5 la ei si dupa asta vino la mine sa faci comparatie.
   Andrei

 3. Buna ziua, cum ati dat cu gibberelina, foliar sau ati udat? si cum ati dizolvat gibberelina?
  multumesc anticipat
  Tibi

  • Nu mai folosesc actualmente
   Exista o mica problema cele tratate cu Gibb A3T nu se lemnifica bine in toamna si sunt supuse riscului de inghet.
   Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *