De astazi aveti planul de afaceri detaliat plantatie Paulownia in sectiunea produse.

Planul de afaceri,Know-how,asistenta fitosanitara,garantia, pentru clientii nostri,care contracteaza si platesc avansul sunt gratuite si parte integranta din contract.
Dupa o experienta aproape de un an si rezultate deosebite in cresterea acestui copac de paulownia, cu cel mai bun soi si cea mai rapida crestere cu recorduri de peste 1 m pe luna de crestere ,pe baza cheltuielilor facute va punem la dispozitie un bussiness plan bazat pe preturi reale din piata atat la produse cit si la servicii.
Veniturile sunt bazate tot pe preturi futures contracte incheiate pentru livrare 2018.
VA uram succes in noua dumneavoastra afacere .
Daca Eu am reusit trebuie sa reusiti si dumneavoastra.
Paulownia Shantong este cea mai buna specie adaptata la climatul Romaniei.
Instructiuni: click produse si in subsolul paginii gasiti planul de afaceri si instructiuni.

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

13 comentarii

 1. Buna ziua. Nu am gasit planul de afaceri. As fi surios cum arata acest plan.

  • Buna ziua

   va rog mergeti pe produse si urmati instructiunile

   Andrei

   • Acum da este. Dar cum vrei sa fiu clientul tau si sa impaduresc cateva zeci de hectare daca si aceasta informatie legat de randamentul produsului tau costa bani?

    • Sio Istvane,

     Daca e asa, planul de afaceri, know how, garantie 1 an, si asistenta fitosanitara le ai gratuit la semnarea contractului si la plata avansului. Dar pentru cei ce doresc planul de afaceri numai ,platesc. Nu ti se pare corect ca munca ta oricare ar fi ea sa fie platita?? Daca vrei gratuit ia de la ceilalti nu am nimic impotriva.Te mai intreb acum eu ceva, poti sa vii la mine pe plantatie sa muncesti fara bani,sau sa faci managementul firmei atit timp cat sunt eu in concediu fara bani???

     Andrei

     • Mi se pare corect ca munca fiecaruia sa fie platita asa cum spui, dar mi se pare corect si faptul ca daca oferi o posibilitate de investitie pe termen lung, fara o posibilitatea de a vedea o plantatie de 3, 4 ani cam cum arata, atunci macar un plan de afacere bazata pe informatii reale cum spui sa fie la indemana investitorului. Ar acorda o credibilitate mai mare ofertei tale, poate ar prezenta cat de viabila este plantatia.
      Iti doresc doar succese.

     • Salut din nou Istvane,

      Am si o plantatie in anul 3 care merge pe 4 si pot sa ti-o arat,am si 4 plantatii in anul 1 care pot sa ti le arat , am si Paulownia Elongata am si paulownia Cotevisa clona 112, am si paulownia din Ungaria,si PAulownia Shantong ca cel care cumpara sa vada diferenta pe acelasi sol, ca sa-ti faci o imagine de ansamblu asupra produselor mele dar in nici un caz planul de afaceri nu ti-l dau pe gratis daca nu cumperi de la mine.
      Franc in fata platesti ai,nu platesti nu ai. De alfel sunt in Business de peste 21 ani si nu numai in Romania si am vazut clienti de clienti !,dar nici unul cu cerutul moka ca la noi.
      Regards
      Andrei

 2. *curios . Multumesc.

 3. Nu este nimic curios in ce spune Andrei. Trebuie sa-i dau dreptate. Informatiile detaliate privind business-planul se bazeaza pe experienta prin munca al celui care le ofera. Atata timp cat s-au investit bani, munca si efort intelectual, nu este corect sa il oferi gratis pe tava oricui. In general atragerea clientilor se face prin strategii de marketing care contin cateva idei principale, nu business-planul sau know how la gata. Iar dansul il ofera gratuit daca sunt comandate produsele sale. Daca vrei doar sa te documentezi, platesti o suma si nu te doare capul. Si sincer, nici macar nu este o suma cine stie ce.

 4. Unde in Bulgaria aveti plantatiile? As vrea sa vad plantatiile de 1 an si de 3 ani. Sunt interesat sa plantez un hectar, as vrea sa ma documentez mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *