Cumparati in cunostinta de cauza . Iata faimosul Hibrid Cotevisa 2 si hibridul care-l comercializam Noi.Comparati si Decideti voi insiva.

Multi dintre clientii nostri Mi-au spus despre super hibridul Paulownia Cotevisa 2 din care s-au vandut in Romania peste 1000- ha.Am fost personal cu omai multi clienti la Brasov in plantatia celor de la Cotevisa, plantatia nu este a lor ci a unei doamne care locuieste in vecinatate.Doamna foarte multumita de cum merge plantatia dar nu a mai vazut in viata ei o astfel de plantatie ca sa aiba cu ce compara .Aici in aceste poze, este aceasta plantatie cu copacii care rezista la -30 grade si se vede clar ca in aceasta iarna blinda cu temperaturi de pina la -18 grade deja sunt inghetati.Exemplu elocvent  nu??

DSC_0039DSC_0043DSC_0045Imaginile pot fi marite si se vad ca peste 50% dintre plante sunt inghetate.Vor ajunge aceste plante la 3 ani la diametrul de 20 25 cm cind ele acum in anul 1 au doar 3 cm??? Voi ce credeti???Acum sa va arat hibridul de Paulownia pe care-l avem noi si provine din plante similare cu plantatia din Plovdiv

DSC_0089DSC_0090DSC_0088Se vede clar ca la aceeasi varsta sunt de 3 ori mai mari si mai bine dezvoltati si au in virf deja muguri gata de inflorire in anul 1.Mai departe o sa vedeti imagini din platatia de Paulownia de la Ruse Plantata in 2011.Care merge pa al treilea an.

DSC_0068DSC_0071GEDSC DIGITAL CAMERA dupa cum vedeti In plantatia de Paulownia de la Plovdiv si de la  Ruse Plantele au Dimensiunea ca la carte in primul an 5-6 cm 2-3 m inaltime in al doilea 10 -12 cm si 5-8 m iar in al treilea suntem siguri de cel putin 15-20 cm.Eu va dau doar inforatia restul depinde de dumneavoastra ce alegeti .Pretul lor este de la 4,2 euro pe bucata al nostru mai bun calitativ de cel putin 2 ori este de la 3,9 euro pe bucata pentru impaduriri comanda minima 5 ha.

 

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

8 comentarii

 1. Ce nume are hibridul de Paulawnia de la Ruse va rog? As vrea raspunsul pe email va rog.

 2. In ce zone se pot planta paulawnia?

  • Buna Paul

   Cam in toate zonele din Romania exceptind solurile sarate si cu ph mai mic de 5 sau mai mare de 8.
   de asemeni pina la altitudinea de 1000 m.Sau temperaturi mai mici de 30 grade celsiuss.

   Andrei

 3. ce valoare are 1 m3 brut . ce putere calorica are.

 4. Salut!
  Sunt foarte interesat de acest arbore…
  Crezi ca ne putem vedea de persoana pentru o consultatie?
  Multumesc
  0039 3923592345 sa contac e mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *