Ce spune PRO Tv despre Paulownia???

Accesati acest link si vedeti despre ce este vorba. Nimeni nu vide gogosi si afaceri necurate.Aceasta este afacerea Paulownia pentru Incepatori si avansati.

Daca ai Curaj si-ti plac banii, dar si munca nu ezita sa vezi si alta solutie inafara de butic,si comert. Poti fi propriul tau stapin fara sa stai toata ziua cu frica ca-ti vine garda,sanepidu,politia locala,si alti doritori de spagi. Sa nu uiti sa-ti asiguri recolta , oricum costuirile sunt minime .cam 40 euro/ha si te apara cam de tot. Nu uita sa te uiti bine in piata dupa asiguratori de calitate.Nu folositi firme de asigurare Necunoscute (no name) sau brookeri Nelicentiati. Cititi cu atentie tot ce scrie mic in josul paginii sau la sfirsit si incercati sa negociati contractul nu exista nu se poate.Asiguratorii in genere vor banii vostri dar cind e vorba sa plateasca greu ii scoti inapoi. Deci FITI ATENTI CU EI LA CE SEMNATI. Hai spor acum si Informativa cit puteti de mult. Informatia inseamna putere.

http://stirileprotv.ro/stiri/ardeal/romanii-au-descoperit-paulownia-cum-sa-plantezi-4-000-de-euro-si-sa-scoti-30-000.html

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

2 comentarii

  1. Multumesc ai scris frumos dar doar bla bla cand postezi imagini cand ne scrii despre cele cateva mii de seminte pierdute cu cat au fust cumparate de unde ai gasit informatii despre temperatura umiditate ingrasaminte daca e un secret pastreazal dar TACI

    • Buna Nicolae
      Nu inteleg ce vrei sa spui, cred ca exprimarea ta nu este tocmai coerenta.Daca doresti sa ai mai multe info despre Paulownia cum se creste ce ingrasaminte se aplica care este tehnologia ,nu te opreste nimeni sa studiezi.Situl este facut si pentru acei oameni care de abia se apuca de o mica investitie de supravetuire in aceste conditii grele a recesiunii.Daca nivelul tau IQ este mai ridicat ai optiunea sa te documentezi din documentatii in engleza sau chineza ce sunt disponibilie pe internet .Daca ai sugestii de imbunatatire a sitului cu mare drag le accept,dar nu accept lectii de la cei se exprima greu in limba romana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *