Ce nu va spun s-au va ascund toti vanzatorii de Paulownia?????

Unul dintre cele mai importante lucruri este sistemul de irigatii fara de care Paulownia  ca si orice alta planta subtropicala nu se dezvolta.Costurile unui sitem de irigatie pleaca de la 500 euro/ha si ajunge pentru un sistem complect automatizat la 2500- 3000 euro/ha.

Al doilea lucru foarte important in primmii ani de viata este administrarea ingrasamintelor.Cum orice planta se dezvolta mai rapid si mai bine daca i se da ingrasaminte in cantitati mari. Costurile nu sunt deloc de neglijat.

Al treilea lucru si acesta deosebit de important este ingrijirea copacilor cara va solicita un angajat la ha sau 4 angajati la 10 ha si unelte.

Al patrulea lucrueste imprejmuirea pe care daca nu o aveti companiile de asigurari nu o asigura .Si aceasta costa 1500 eur /ha.

Deci nu investesti numai 3000 euro plantele si ai terminat.

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

15 comentarii

 1. Buna

  Va laudati mult si aruncati cu noroiul in alti! Daca sunteti asa de siguri de voi de ce nu postati si locatiile ,coordonatele GPS ale plantatiilor sa ne convingem singuri, si sa vedem diferenta intre cotevisa 2 si ce aveti dvs.

  Cu respect,
  Attila

  • Attila ,

   in primul rand limbajul tau este agresiv si de bunele maniere ai uitat.Pot sa trec peste frustrare asta a ta.Te inteleg ca
   fiind reprezentat al Cotevisa esti suparat, dar toate la timpul lor.In toamna o sa vezi diferenta intre o plantatie de 5 ha
   Shantong si 6 ha de cotevisa in jud Arges pe autostrada km 70. pina atunci numai de bine.
   Sa nu uiti sa te uiti la ultima postare sa vezi diferenta intre Elongata 30 zile si Shantong la 7 zile.
   astept comentarii in continuare de la tine .
   sa aii o zi buna.

 2. dece mor puietii de trei saptamai?

 3. paulownia-win efectueaza plantari de paulownia elogata si tometosa la 1200 euro pe hectar cu plante si la 2500 euro pe hectar cu butasi mai multe detalii la tel.0742339982 sau pe http://www.paulownia-win.ro ofer si rog seriozitate

  • Salut Alin
   MA bucur ca faci reclama la noi dar gandestete de 2 ori tu faci plantatii de paulownia cu 1200 Euro si 2500 euro elongata si noi facem cu 995 eur/ha
   inclusiv plantarea.Nu crezi ca-ti dai cu satngul in dreptul??? cum te gandsti tu sa concurezi cu noi la preturile care le avem??? cind esti mai scump.
   Asta se numeste prostie pe limba romana sau lipsa cunostintelor antrepenoriale si de marketing. Mai studiaza un pic situl meu sau daca nu mai citeste si tu ceva tratate internationale de crestere a Paulowniei Numai daca poti, si dupa aceea vino sa scrii la mine pe forum .De fapt esti varza ca 98% din crescatorii de paulownia din Romania.
   Crezi ca daca culegi seminte din copac si le cresti in solar te numesti crescator de paulownia??
   Spor la invatat iti doresc .

 4. Salut Andrei Un numar de telefon te rog?

 5. Unde a disparut site-ul http://www.paulownia-win.ro ?
  E cumva un site fantoma ???

  • Buna Sorin
   Asa se intampla de obicei cu vanzatorii care fac paulownia elongata si tomentosa din seminte in micile lor sere.
   Dupa ce au terminat stocul se desfiinteaza ,’prinde orbul scoate-i ochii ‘.
   Asa patesc toti cei care alearga dupa promisiunile lor de a taia copacul din 3 in 3 ani si in anu 10 se fac milionari ,HAhahahaha!!!
   bine le fac la prosti ca altfel nu am cum sa le spun.

 6. As for interesat doar de cativa copaci. Un pret per copac se poate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *