”Breaking News” Andrei Apetrei,Catalin Ciocianu si Iulean Hornet sunt primii romani care au facut primii peleti din Paulownia.

Inaintea marilor producatori de peleti din Romania  Sweighoffer ,Kronospan,Egger, o asociere de Romani formata din Andrei Apetrei proprietar plantatii de Paulownia, Catalin Ciocianu fabricant peleti, si Iulean Hornet producatorul celor mai performante centrale de peleti din lume au Fabricat si testat cu un succes deosebit primii peleti de Paulownia facuti in Romania. De acum avem aceasta sursa de energie regenerabila fara  sa mai taiem padurile Romaniei ,conservand acest patrimoniu forestier cat si fauna si flora spontana a Romaniei.

VA rugam sa aderati la acest proiect major care poate sa creeze independenta energetica locala,publica,si nationala cu preturi cu 100% mai mici decat cele obtinute din Gaz metan ,totodata raliindune cerintelor Europene de aderare la piata energetica Europeana .

Daca Fiecare fermier care are in posesie si lucreaza peste 1000 de ha ar putea sa-si faca singuri energia termica si cea necesara uscarii cerealelor plantand un lot de minimum 30 ha de Paulownia si Iarba Energeatica.Acest lucru ar crea o independenta energetica timp de 22 ani.

Oferim gratuit prima consultanta pentru infiintarea acestor plantatii.

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

2 comentarii

  1. avadanutei mihai

    locuiesc in comuna ceahlau judetul neamt si vreau sa cultiv paulownia . de unde pot sa achizitionez material saditor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *