Alerta de gradul 0 pentru clientii care cumpara Paulownia Shantong multiplicata in Romania ,

 

Iata ce spune Doctorul in Stiinte Agricole Chinez posesorul brevetului de Shantong despre inmultirea Paulowniei. Cum la noi in Romania,Bulgaria,Ungaria toata lumea a inceput sa inmulteasca Paulownia Shantong ,inmultirea peste a 3 generatie compromit in totalitate productia ,riscand sa nu aveti ce profit sa faceti dupa 8 ani basca sa mai dati si faliment.

„Shan Tong rădăcini fecunde sunt crescute inițial din Shan Tong  multiplicate in vivo artificial pure. Aceasta este ceea ce am numit radacina fecunda de prima generație. Și apoi, rădăcina fecunde inmultite in sol din prima generatie este numita radacina fecund doua generație. Până la această analogie, nu ar fi rădăcina fecunda a treia generație, și așa mai departe. Este dovedit faptul că, răsadurile pe care au crescut cu mai mult de radacina fecunda treia generație (de la a patra generație rădăcina fecunda) va pierde o mulțime de gene bune. Dacă ați împăduri cu răsaduri care crescute cu mai mult radacini fecunde de a treia generație, proprietățile originale excelente ale Shan Tong vor fi schimbate. Cum ar fi, rata de creștere, rezistența la frig și secetă, precum și rezistența la boli și insecte, etc. De fapt, am interzis împădurirea cu a patra generație de rădăcină fecunde pentru că este dificil pentru a atinge scopul de împădurire. Noi, de obicei distrugem toate de-a patra generație rădăcinile fecund din inmultire , iar apoi producem in vivo o noua rădăcină fecunda cu Shan Tong  . Acesta este motivul pentru care noi nu recomandam inmultirea mai mult de 3 ori a radacinilor de Shantong.” Phd,agrosience paulownia Xiafeng.

In fiecarea 3-5 ani noi scoatem o noua generatie de produse cu caractere mult imbunatatite in terenurile noastre de cercetare aflate in Nordul Chinei dupa paralela 45, care sunt adaptate mai bine in aceasta zona.Acestea se vor numi ST si sunt numerotate de la 1 la 4

.6862128-3x2-700x467

Mai sus aveti un exemplu din Australia  padure de paulownia complet compromisa deoarece au ales sa faca inmultirea dupa a 4 a generatie de radacini obtinute din hibridul original si alegerea gresita a speciei lipsa sistemului de irigatie,bolile specifice netratate si managementul defectuos al plantatiei.De asemeini in Australia focul provenit de la boschetii si arba dintre randuri au distrus hectare intregi de Paulownia.

Daca vreti ca sa dati faliment cumparati ieftin de la Furnizorii de Paulownia Shantong  contrafacuti foarte ieftin de pe piata din Romania,Bulgaria sau Ungaria.

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

2 comentarii

  1. Buna ziua,ce ar trebui savstim cacsa nu fim inselati?,ce trebuie sa cerem ca sa ne demostreze ca ceea ce cumparam da randament?.Locuiesc in Teleorman,am mult teren di sint interesata in plantatii de Psulownia.As dori sa stiu cit ma costa o plantatie in primavara la 1 ha de teren si cit costa sistemulbde irigare.Sint f interesata dd acest arbol.Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *