Acesta ar putea fi planul tau de succes!!! Numai 25 000 Euro investiti in plante pe ha ,Profit pe viata!!!

table2

Veniturile  unei exploatatii de 10 hectare plantate cu Paulownia Elongata ,exploatare sustenabila busteni la 25000 Eur/Ha in primii 10 ani si incepind cu anul 11 la 40000 Euro/Ha ,timp de 5 generatii de arbori.

Sa explicam cum am ajuns la aceste cifre:

Lotul de 10 ha se va imparti in 7 subloturi fiecare de 1.42 ha.recoltarea se va face  din anul 4 de pe primul lot de 1,42 ha urmaind ca in anul urmator sa recoltam al doilea lot si asa mai departe.

In momentul in care noi am terminat de recoltat lotul 7 lotul 1 va fi gata de recoltat din nou dar la varsta de 7 ani ceea ce va confera o crestere semnificativa a veniturilor .Toata aceasta schema va garanteaza anual un cashflow predictibil,deci venituri sigure fara sa mai trebuiasca sa cheltuiti pentru marketing, si descoperirea de noi parteneri (cumparatori).Din acest punct de vedere simplitatea acestei afaceri o face una dintre cele mai profitabile ,pe care o puteti gestiona usor si poate sa va fie si un venit din pensii considerabil,Nu uitati Statul, Guvernul nu o sa poata niciodata asigura pensii indestulatoare celor de varsta a treia niciodata .Ganditiva ca poate fi sursa de venit pentru generatii intregi.Si mai este un lucru care vi-l dezvalui acum, certificatele de carbon care se vor plati celor care detin paduri  si care nu sunt de neglijat.

Spune mai departe ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

6 comentarii

 1. Despre Paulownia am auzit prima oara de la autorul tezei de doctorat referitoare la aceasta specie, dl. profesor Simion Florea Octavian, cel care, prin vizionarismul lui, a intuit inca de acum peste trei decenii ca va veni o vreme cand ”copacul cu flori” (ca’ntr-un vechi si pretios cantec romanesc) se va impamanteni si la noi si iata ca a avut dreptate . Va marturisesc faptul ca , din momentul in care am vazut Paulownia in floare , in toata luna mai a fiecarui an din cei 4 de cand sunt cu serviciul in Tunisia, nu mi-am dorit altceva decat sa am si eu cateva exemplare din el acasa , in zona vetrei parintesti, pe terenul pe care-l tin parloaga acum, in comuna Isalnita, Dolj, din considerente mai mult sau mai putin obiective . Acum visul meu poate deveni realitate si acest lucru li se datoreaza autorilor acestui site, cu care voi coopera indeaproape, cu multumiri.

 2. Stamatoiu Constantin

  Felicitari pentru acest site si informatiile furnizate celor interesati. Eu am pierdut trei luni, din octombrie 2012, cand am avut prima tentativa de semanare/germinare a semintelor (dar nu am avut informatia corecta privind expunerea obligatorie la lumina artificiala timp de 14-16 ore/zi), reusind sa seman din nou abia in 13.01.2013.

 3. Buna ziua . Ma intreseaza in estul romaniei ce tip de paulownia se poate planta ,cati pomi. se planteaza pe ún hectar exista o schema? Stie cineva in ce perioada a anului tre sa ii plantezi?, le trebuie apa in permanenta…adik le trebuie sistem de irigare?Si dupa ce cresc am inteles ca dupa 3 ani poti sa ii valorifici …cine ii cumpara, unde putem sa ii vindem… Am 6ha o sa ii plantez dar cine mii cumpara?

  • Salut Alex

   Pe scurt
   Poti planta pina pe 15 iunie
   833 buc la ha
   nu sevtaie la 3 ani ci la 7
   trebuie irigat
   t-ii cumpar eu la 200 eur/mc cherestea
   Restul info detaliate le gasesti pe site.
   Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *